Viikko lähtöön

Tässä se on! Meiän matkablogi. Ihan kohta eli viikon päästä eli 1.9 lähdetään meiän 7 kuukautta kestävälle maailmanympärysmatkalle. Matkasuunnitelma kuulostaa nyt tältä:

Uganda, Ruanda, Mosambik, Etelä-Afrikka, Malesia, Laos, Filippiinit, Uusi-Seelanti, Tonga, Usa, Mexico ja Kuuba.

Töitä on tämän unelman eteen tehty ja kohta se toteutuu. Kämppää pakattu kasaan  ja tavarat viedään pikkuhiljaa odottamaan huhtikuun kotiinpaluuta. Ainiin ja se matkalle pakkaaminenkin pitäis alottaa. Me kaksi, rinkat ja maailma, täältä tullaan. Loppuun kuva viimeviikonloppuisista läksiäisistä.

DSC_0035 (2)

Pysyhän kuulolla! Lisää postauksia reissusta tulossa rutkasti lisää, nettiyhteyksistä riippuen toki.

– Fia ja Teemu –

5 vastausta artikkeliin ”Viikko lähtöön

  1. Moi, jos tarvitsette tukiverkon tynkää tuolla Afrikassa, niin laittakaa viestiä. Tunnn Ugandasta ja EA:sta paljon kollegoita. Nähdäänkö Cape Townissa syyskuun viimeisellä viikolla?

    • Heipä hei! Tässä noin suunnilleen meidän Afrikan osuuden päivämäärät 1.9-22.9 Uganda, 23.9-14.10 Ruanda, 15.10-4.11 Mosambik ja lopuksi 5.11-25.11 Etelä-Afrikka. Tukiverkon tyngästä voisi olla hyötyä.

  2. Hei! Mihin aikoihin ootte tulossa Filippiineille? Sukellus Asiaan-kaksikko on Cebulla näillä näkymin marras-huhtikuun ajan ja tavattais teidät mielellämme! Voidaan viedä teidät sukeltamaan, jos kiinnostaa 🙂 Laittakaahan viestiä ja mahtavaa matkaa, kuulostaa upealta reitiltä!

    • Mukava kun pistit viestiä! Me ollaan Filippiineillä 22.12-15.1. Uuteenvuoteen asti vietetään aikaa Palawanilla Teemun äidin ja veljen kanssa, sen jälkeen jatketaan matkaamista 2 viikon ajan vielä kahestaan siellä. Tämän kahden viikon matkasuunnitelmat vielä täysin auki eli Cebullakin voisi pistäytyä, tollanen mahdollisuus sukeltamiseen kuulostais ihan täydelliseltä.

      • Tulkaa siis pariksi viikoksi meille! Täältä pääsee Boholille sekä tutustumaan lähiympäristöön ilman turistimassoja. Ottakaa meihin yhteyttä sähköpostin tai Sukellus Asiaan Facebook-profiilin kautta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *