Jälleen Tofosta

Liquidin Happi-ravintolan Emma tekee maailman parasta kasvisruokaa, mitä olemme koskaan syöneet ja joka ikinen päivä odotimme lounasaikaa, jolloin saisimme taas syödä Emman ruokia. Happissa on tarjolla joka päivä 2 eri lounasvaihtoehtoa ja yksi jälkkäri. Lisäksi all day-listalta löytyy aamupala- ja välipalavaihtoehtoja, kuten mysliä, omelettia, toustia ja smoothieita. Lopussa söimme lounaan lisäksi myös aina aamupalankin Liquidilla. Voikun jotkut sanat riittäisivät kuvailemaan, miten sairaan hyvää ruoka joka päivä oli, mutta kun ei riitä, niin en edes lähde yrittämään, harmi.  Vaikka ohjelmassa ei olisikaan ollut sukelluspäivä, niin vietimme silti päivämme istuskellen täällä. Ihmiset ihania, ruoka ja kahvi hyvää, sopivasti varjoa myös(auringossa oli pääsääntöisesti liian kuuma). Pihassa myös sukellustreeniallas, johon pääsi kuumuuden liikaa koetellessa pulahtamaan.

dsc_0138 dsc_0139 dsc_0140-2

Tofolla on toki muutakin kuin Liquid Dive Adventures ja sukeltaminen, tosin suosittelen lämpimästi piipahtamista Liquidilla, jos tänne suunnalle tulet. Tosin varoitan, suunniteltu piipahtaminen muuttuu lopulta luultavasti siihen suuntaan, että huomaat lorvailevasi siellä joka päivä. Äh, nythän piti puhua jostain muusta kun Liquidista. No kerrotaanpas vaikka Mozambeat motelista, joka on yksi aivan ihana paikka Tofolla. Yövyimme Mozambeatissa ensimmäiset 5 yötä ja olimme todella tyytyväisiä. Paikan omistaa hollantilainen pariskunta ja he ovat tehneet paikasta todella viihtyisän ja oman näköisen. Vaikka et yöpyisikään Mozambeatissa, kannattaa täällä käydä! Mozambeatissa on joka keskiviikko leffailta ja lisäksi he järjestää myös muita tapahtumia. Randomisti tähän väliin leffasuositus, joka jokaisen on ihan pakko tsekata: Hunt for the wilder people.

Mozambeatissa on ihan jees ja edullinen ruoka ja aamupalat on tosi hyviä. Keskiviikkoisin ruoka on yleensä erityisen hyvää, kun silloin omistajanainen tekee ruuat ja tarjolla on kolme eri pääruokavaihtoehtoa ja yksi jälkkäri. Käytiin molempina keskiviikkoina Mozambeatissa syömässä ja katsomassa illan elokuva. Mozambeatilla on myös mukava uima-allasalue, jolla kyllä ihan mielellään viettää päivää. Silloin tällöin paikassa saattaa olla bileet, jolloin on vähän meluisampaa noin klo 00 asti, mutta muuten paikka on kyllä mukavan rauhallinen.

img_20161021_131130

Vaihdettiin budjettisyistä kuitenkin lopulta halvempaan paikkaan yöksi ja paikaksi valikoitui Pariango-niminen guest house, joka on todellakin hyvä ratkaisu budjettimatkailijalle. Maksettiin 2 hengenhuoneesta jaetulla kylpyhuoneella noin 10e. Tuntui, että Pariangossa yöpyi ihan kaikki muutkin nuoret matkailijat, mutta rauhallinen oli tämäkin paikka.

img_20161023_143552

Pyrimme kirjoittelemaan muistiin paljon postauksia mahdollisimman pian kokemuksien jälkeen, jotta mikään ei pääsisi unohtumaan. Postauksissa tullaan kuitenkin muutamisen viikkoa myöhässä, nettiyhteydet on välillä huonot ja lomafiiliksen ollessa huipussaan, ei tule todellakaan otettua läppäriä esille. Jotta blogiin tulisi välillä tekstiä joka on kirjoitettu juuri hetkessä niin julkaisempas teille loppuun palan omasta päiväkirjastani 19.10.2016 “Voi ah, mitä reissaaminen voikaan parhaimmillaan olla. Se voi olla uskomaton päivä, jolloin olet ottanut askeleen lähemmäksi pelkojesi voittamista, uusien asioiden kokemista. Se voi olla upeita ihmisiä, hyvää ruokaa, aurinkoisia kelejä ja sairaan hyvä leffailta ja kylkeen pari lasia viiniä. Tällainen oli meidän päivä tänään täällä Tofolla. Oon niin onnellinen, tällaista sen kuuluu olla, huh. Lisää tällaisia päiviä! Voi kyllä me Tofolla viihdytään tämä 2 viikkoa ihan helposti.”

– Fia –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *